Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostfyllda färsbiffar med citronpotatis och chiliyoghurt

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Citron till feta ger en god smakbrytning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Fräs i lite smör, låt svalna. Blanda ner den i färsen tillsammans med äggulor och mjölk. Salta och peppra.
  2. Hacka purjolöken och fräs den i lite smör. Skär fetaosten i fina tärningar och blanda med purjolökshacket. Arbeta ihop fetaost, purjolök och färs och gör sex rejäla biffar.
  3. Stek färsbiffarna i smör, salta och peppra och efterstek i ugn på 175 grader ca 10 minuter.
  4. Skala under tiden potatisen och skiva den ganska tunt. Bryn den i smör och pressa citronsaften över. Salta och peppra.
  5. Dela chilifrukten och ta ut kärnorna. FInhacka chilin och blanda ned den i yoghurten och smaka av med salt. Servera biffarna med chiliyoghurt och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.