Citron till feta ger en god smakbrytning
Instruktioner
- Skala och finhacka löken. Fräs i lite smör, låt svalna. Blanda ner den i färsen tillsammans med äggulor och mjölk. Salta och peppra.
- Hacka purjolöken och fräs den i lite smör. Skär fetaosten i fina tärningar och blanda med purjolökshacket. Arbeta ihop fetaost, purjolök och färs och gör sex rejäla biffar.
- Stek färsbiffarna i smör, salta och peppra och efterstek i ugn på 175 grader ca 10 minuter.
- Skala under tiden potatisen och skiva den ganska tunt. Bryn den i smör och pressa citronsaften över. Salta och peppra.
- Dela chilifrukten och ta ut kärnorna. FInhacka chilin och blanda ned den i yoghurten och smaka av med salt. Servera biffarna med chiliyoghurt och potatis.
Publicerat den
8 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar