Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostpaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

God och enkel paj med ingredienser som man ofta har hemm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop pajdegen och låt den vila i kylen i 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Hacka löken och paprikan. Skiva champinjonerna och stek dem tills vattnet försvunnit. Låt löken och paprikan stekas med mot slutet.
  3. Blanda smulad fetaost, riven ost, crème fraiche, ägg, salt peppar. Rör ner löken, paprikan och champinjonerna.
  4. Tryck ut degen i en stor pajform med höga kanter. Förgrädda pajskalet i ca 7 minuter. Häll fyllningen i pajskalet och grädda i 30 minuter.
  5. Servera med en tomatsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bananan 26 juni 2008

    Jättegod paj som är lätt att göra.

  • asma 18 juni 2009

    God och ganska mäktig paj som jag brukar göra och finfint att jag nu har receptet på datorn också!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.