Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fikonsallad med granatäpple

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

God!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fikonen på mitten och lägg dem i en skål tillsammans med salladen.
  2. Dressing: Dela granatäpplet på mitten. Vänd halvorna med snittytan neråt och knacka ur kärnorna och juicen.
  3. Vispa ihop med de övriga ingredienserna till dressingen. Smaka av med salt och peppar.
  4. Häll dressingen över salladen och vänd runt försiktigt. Fördela i fyra skålar och servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.