Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé i senapsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergod helgrätt som är enkel att göra och dessutom går snabbt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Fräs gul lök och vitlök mjukt i margarin i en traktörpanna. Tillsätt senap, soja och smulad buljongtärning.
  2. Häll i vin och grädde. Koka ihop såsen 5-10 minuter. Bryn köttet i margarin i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg ner köttet i såsen. Låt koka på svag värme ca 5 minuter.
  3. Smaksätt med dragon. Servera med ugnsstekt potatis och lättkokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.