Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filégratäng cremé fraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte smakat en.Men låter väldigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skär köttet i ca 2½ cm tjocka skivor platta ut dom .
  2. stek filéerna i smör i stekpannan köttet behöver ej vara helt
  3. genomstekt.
  4. krydda .Lägg filerna på ett fat och låt svalna något. dela oliverna.
  5. sås rör ihop cremé fraiche -senap, kryddor vitlök ost och gräslök.
  6. det blir en tjock blandning som tunnar sig i ugn .Lägg filerna:(utan
  7. köttsaft) i låg lättsmord ugnssäker form strö över ost och lite
  8. paprikapulver
  9. gratinera i ugn 225 i 15 minuter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lisa66 4 oktober 2011

    Om du fortfarande inte har smakat, så gör det. Den är jättegod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.