Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filippinskt kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fått receptet av en kompis som kommer från Filippinerna...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Bryn kycklingköttet väl och häll på lite vatten så att köttet får eftersteka ca: 10 minuter i skyn.
  3. Flytta över kycklingbitarna i en ugnssäker form och häll créme fraichen i pannan. Rör om och tillsätt senap och peppar. Red av med den utrörda majsstärkelsen och låt koka upp under omrörning. Färgsätt såsen med sojan så att den blir vackert ljusbrun och smaka av med salt.
  4. Häll såsen över kycklingbitarna och låt stå 1-2 timmar. Värm rätten i ugnen i 15 minuter och strö över de grovthackade jordnötterna.
  5. Servera kokt ris och en grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.