Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filodegsrullar med quornfärs

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

En nyttigare variant på piroger/vårrullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs gul lök och vitlök i lite rapsolja. Tillsätt Quornfärs och spiskummin, stek i ett par minuter.
  2. Rör ned ägg och bladpersilja, smaka av med salt. Lägg filodegsarken två och två. Fördela färsblandningen på filodegsarken, vik in kanterna och rulla ihop. Pensla med rapsolja.
  3. Grädda filodegsrullarna i 200°C ugn tills de får fin färg.
  4. Blanda under tiden matyoghurt och mynta, smaka av med salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.