Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fin fromage

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vi fick gäster och detta var vad jag hade hemma. Blev en mycket uppskattad dessert!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snoppa jordgubbarna om du har färska bär och dela dom i fyra delar.
  2. Häll farinsocker och Fun light i en tillbringare och rör runt så att sockret börjar lösa sig, lägg i de delade basilikabladen och jordgubbarna. Rör om några gånger och ställ in i kylen.
  3. Krossa Brago kexen och lägg i bottnen på fyra små skålar. Vispa citronfromagen enligt anvisning på påsen och häll ovanpå, ställ in i kylen ca 20 min. Kan naturligtvis göras tidigare, klarar ett par timmar i kylen.
  4. Toppa med de marinerade jordgubbarna och klart för servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.