Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med bacon- och rödlöksmos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett lyxigt mos till vardags med bacon och rödlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fiskfiléerna på ett ugnsäkert fat. Strö på 1 tsk salt. Tillaga mitt i ugnen 10-15 min.
  2. Skala och skär potatisen i mindre bitar, koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och ånga av.
  3. Stek bacon och lök, utan extra matfett.
  4. Mosa potatisen med en elvisp. Tillsätt mjölken. Vispa till ett luftigt mos. Blanda i bacon, lök och hälften av persiljan. Krydda med 1 tsk salt. Tillaga brysselkålen enligt förpackningens anvisning.
  5. Servera fisken med mos och brysselkål. Strö över persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.