Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med bearnaisesås

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underlig kombination kan tyckas, men himla gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg tinad fisk i ugnssäker form. Salta och peppra efter smak. Tillaga såsen, blanda ner crème fraichen och häll över fisken.
  2. Tillaga i ugnen ca 20-25 minuter, eller tills det syns att det bubblar runt fisken. Fisken ska vara genomkokt.
  3. Servera med kokt potatis eller potatismos. Lite roligare variant; gör potatismostoppar på en plåt och låt stå med i ugnen till de får lite färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.