Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med mersmak

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fiskfiléerna och lägg dem i en ugnssäker form. Formen behöver inte smörjas
  2. .Bred champinjon-krämen över fisken och slå över grädden. Eller blanda kräm och grädde och fördela över fisken. Fördela kaviaren eller spar den tills fisken är tillagad. Gratinera i 225 graders ugnsvärme i 20-25 minuter. Strö över garnityren före servering. Till den här rätten passar pressad potatis och grönsallad utmärkt. Ett vitt vin känns inte heller fel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.