Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med purjo- och äggsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God snabblagad vardagsmat. Perfekt om man har ägg över från frukost! Det kan vara gott att ha i färsk hackad dill eller persilja i såsen, eller citron och lite dragon. Servera till exempelvis potatis.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten och buljong i en traktörpanna. Tärna fisken, hacka purjolöken och lägg ner det i buljongen. Låt sjuda i några minuter så fisken blir vit och fast. Ta upp fisken med en hålslev och lägg undan på ett fat. Vispa ihop vetemjölet och mjölken och rör ner det i buljongen. Koka ihop till önskad konsistens. Smaka av. Lägg ner fisken i såsen och låt allt blir varmt. Hacka ägget och strö det över vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.