Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk under grönt täcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Äldre recept men mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina de frysta fiskfiléerna. Lägg fisken på eyy ugnssäkert fat. Strö på salt.
  2. Blanda samman krossad vitlök, persilja, purjolök och bröd. Strö blandningen över fisken.
  3. Smält margarin och häll över fisken.
  4. Sätt in fatet i 225 grader varm ugn. Efter 20-25 minuter är rätten klar.
  5. Fem minuter innan fisken är färdig lägg på tomathalvor runt omkring.
  6. Servera rätten garnerad med citronklyftor.
  7. Potatismos är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.