Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiff med romsås.

(1 kommentar)  
Skriv ut

Lättlagad fisk

Ingredienser

Instruktioner

Finfördela fisken i matberedaren. Lägg i potatismjöl, äggvita, salt och peppar och rör ihop. Blanda i gräslöken och forma 4 biffar. Vänd i ströbröd och stek i olja ca 4 minuter per sida. Blanda crème fraiche, löjrom och dill. Servera med kokt potatis och sockerärter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nallemamma 10 december 2008

    känner igen denna recept,,hade s´den själv här men en annan hade den här först o de va inte du,, men biffarna e jätte goda vilken fisk som helst går att snvända till brukar blanda vit fisk me lite lax,,, Jätte goda... receptet kommer i orginal från Ica kuriren!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.