Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullar à la lechef

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Härlig dansk rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fiskköttet i en matberedare och blanda i skorpmjöl, lök, citronsaft, peppar, örter, ost och ägg och blanda väl.
  2. Forma färsen till ca 10 bullar, lägg i kyl i 15 minuter.
  3. Vända bullarna i mjöl och skaka av överblivet mjöl. Stek dem i en varm stekpanna i smöret 2-3 minuter på varje sida, tills de är genomstekta.
  4. Serverar med en god remouladsås och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.