Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare från harlem

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så enkelt! Köp helst färsk fisk, det blir så oändligt mycket godare. Saltgurkan ger burgaren extra klös. 351 kalorier per portion 19 g fett 26 g protein 18 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda soja, persilja, chilisås och olja. Vänd fiskfiléerna i blandningen. Halvera, kärna ur och skär avokadon i bitar. Skölj och plocka salladen. Skölj och skiva tomaterna. Skiva saltgurkan fint på snedden.
  2. Stek fiskfiléerna i torr stekpanna ca 3 minuter, salta. Rosta hamburgerbröden, gärna i brödrost. Lägg ihop burgarna på 4 tallrikar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.