Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare på örtgrillad torskfilé med tomat och basilikasalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk är en succé på grillen. Här som en burgare tillsammans med krispig salsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa alla ingredienser till örtröran.
  2. Lägg fiskfiléerna i foliepaket och häll över örtröran. Vik ihop paketen och lägg dem på grillen ca 5-10 minuter. Fisken är klar när den är vit och känns fast.
  3. Ansa och dela grönsakerna till paprika- och fänkålsröran. Blanda med övriga ingredienser och mixa till en massa.
  4. Grilla brödet lätt på båda sidor. Skölj salladen. Skiva tomaterna.
  5. Arrangera fisk, grönsaker och röra mellan brödskivorna och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.