- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Mycket god mat, passar även de som kanske inte gillar fisk.
Instruktioner
- 1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär fisken (om det ej är filéer) i ca 1 ½ cm tjocka bitar och lägg ut dem i en ugnssäker, smord form. Salta.
3. Blanda räkor, creme fraiche och hummerbuljong i en bunke.
4. Klicka ut röran på fisken och toppa med riven ost.
5. Stek fisken i mitten av ugnen i 15-20 min, beroende på hur tjocka filéerna är.
- Servera med kokta grönsaker och pressad potatis.
Publicerat den
23 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
En jätte god fiskrätt! detta ska jag laga fler ggr, tack för receptet!
Det var gott, men ingen aha upplevelse, för mig...
En enkel och snabblagad rätt, men underbart god.