Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé med kryddgrönt

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegott och enkelt att tillaga! Gick hem hos familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skölj och klipp det kryddgröna. Salta fileerna. Fördela det kryddgröna på filéerna. Smörj en ugnssäker form. Vik fileerna dubbla och lägg dem i formen. Pressa citronen över fileerna. Häll på buljong och grädde. Strö över ströbrödet. Sätt formen mitt i ugnen. Stek tills fisken är vit och fast, ca 15 min.
  3. Tips! Det är gott att servera med kokt potatis, gröna ärter och morotssallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.