- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Lättlagad, nyttig och enkel fiskgratäng som har det mesta!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skala och skiva potatisen. Koka den mjuk. Häll av vattnet och mosa potatisen med elvisp direkt i kastrullen. Tillsätt mjölk, smör och äggula till lagom konsistens. Smaka av med salt och peppar. Spritsa moset i en gratängform.
- Lägg den tinade fisken i mitten av formen. Stek den hackade vitlöken i lite olja i en kastrull. Tillsätt passerade tomater, salt, peppar och timjan. Häll tomatsåsen över fisken. Strö över riven parmesanost.
- Ställ in formen i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Servera gärna med en god sallad.
Publicerat den
6 mars 2016
Liknande recept
Skriv kommentar