Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god gryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Morötter, potatis, paprika, lök, purjolök, rensas och sköljes väl och hackas i små bitar. Fräs alla grönsakerna i olivolja tills det blir mjukt.
  2. Häll över fiskbuljongen och låt sjuda ca 15 minuter häll sen i kokosmjölk och sambal oelek. Skär fisken i mindre bitar och lägg i. Hacka persilja och strö över precis innan servering. Servera med bröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bocuracao 27 oktober 2008

    Olidligt god fiskgryta! Cocos-smaken gjorde sitt. På äkta karibisk sätt så serverade jag grytan med lime-klyftor vid sidan av, som man sedan kramar saften ur efter önskemål. Likaså sambal vid sidan av för att "hetta" upp grytan för de som så önskar. Underbart! Jag hade lite gös-rester som jag använde i stället för torsk. Detta är ju en utmärkt rätt för att använda överbliven fisk, antingen resterna på kråmet, eller bara rester från en tidigare middag. Nyttigt och billigt!

  • kristinahedberg 15 februari 2009

    Fiskgrytan var jättegod. Jag la till lax och räkor för att göra den lite lyxigare. Hälsningar Kristina Hedberg

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.