Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta à la provencale

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En billig fiskgryta med morötter, palsternacka, fänkål och den underbara kryddan franska örter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina sejen så mycket att fisken kan skäras i stora bitar.
  2. Skala morötterna och skär i bitar. Skölj och strimla palsternacka och fänkål.
  3. Lägg grönsakerna i en gryta och häll på fiskbuljongen. Låt koka i ca 5 minuter. Smaksätt med tomatpuré, franska örter och salt. Rör om försiktigt.
  4. Lägg i fisken och låt den småkoka tills den blivit vit och ogenomskinlig.
  5. Servera med ris eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.