Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb gryta enlig Gi.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken i lagom stora bitar. Skala och hacka löken. Skär paprikan i tärningar, skiva champinjonerna. Bryn lök, paprika och svamp i lite smör i en stor gryta eller kastrull. Tillsätt buljongtärningen, krossade tomater och crème fraiche. Låt koka i 10 minuter. Läggi fisken och låt sjuda i 2- 3 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med råris eller bulgur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.