Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpinnar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda fiskpinnar långt från de färdigköpta smaklösa pinnarna. Servera med en kokt potatis eller potatismos och en kall sås.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken i strimlor. Tvätta en citron och riv bort det yttersta gula skalet. Blanda raspet med ströbröd. Vänd fiskpinnarna först i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i det smaksatta ströbrödet. Stek fiskpinnarna i lika delar smör och rapsolja. Salta och peppra lätt under stekningen. Blanda alla ingredienser till såsen. Servera med lättkokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.