Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med kokosmjölk och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Kokosmjölk, ajvar och tomater. Lite ovanligt ihop men spännande!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka schalotten lök och vitlök fint. Fräs dem någon minut i olja från tomaterna i en rymlig gryta. Finhacka de soltorkade tomaterna och lägg i grytan. Tillsätt buljongtärning, vatten och bönor. Koka på medelvärme ca 20 minuter. Tillsätt ajvar relish, chilisås och kokosmjölk. Skär fisken i mindre bitar, hacka tomaterna grovt och tillsätt dem i grytan. Låt koka 2-3 minuter. Fördela soppan i skålar och toppa med basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.