Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädermarinerade jordgubbar med grädde och chokladkrisp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sommarens kanske enklaste och godaste dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Chokladkrisp: Smält chokladen försiktigt i mikron eller över vattenbad. Rör ner flingorna och bred ut blandningen på en bricka klädd med smörgås- eller bakpapper. Låt stelna i kylen.
  2. Skölj och rensa jordgubbarna och skär dem i mindre bitar. Blanda dem med den outspädda saften och låt stå och dra i ca 20 minuter. Vispa grädden ganska löst.
  3. Bryt chokladkrispet i mindre bitar och varva det tillsammans med grädden och jordgubbarna i glas eller portionsskålar. Servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.