Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädermarinerade polkabetor med fetaost och basilika

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Försök att hitta späda betor. Är de grövre vinner de på att hasigt förvällas. Passar utmärkt på ett buffébord.

Ingredienser

Instruktioner

Skala betorna och skär dem i riktigt tunna skivor, gärna på en mandolin. Lägg skivorna på ett stort fat. Blanda flädersaft, citronsaft och olivolja och häll över betorna. Strö på flingsalt och marinera i ca 30 minuter. Smula över fetaost och basilikablad vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.