Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläksfilè med grönpeppar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna är mycket god rätt..som min dotter gjort..

Ingredienser

Instruktioner

1 Putsa köttet och salta o peppra.Bryn runt om i matfett och låt steka klart under lock i 15 min. 2 Skala och hacka ,löken och fräs den i matfett Tillsätt ris och fräs en minut. 3 Späd med vatten och buljongtärning.Koka upp och rör om så att tärningen löser upp. Sjud under lock i 20 minuter. 4 Dela kärna ur och hacka paprikorna. Blanda riset och häll i en formen. 5 Skiva svampen och fräs i matfett.Strö över mjöl och späd med vatten,fond och grädde. 6 Tillsätt hackad grönpeppar och senap Koka i 15 min .Smaka av med salt o peppar. 7 Skiva köttet och lägg ovanpå riset. Häll såsen över och gratinera i 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.