Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläsk med bambu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smalmat..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet, blanda marinaden och häll över köttet. Låt det dra 15-20 min.
  2. Skölj och strimla löken. Skölj de andra grönsakerna och låt det rinna av.
  3. Hetta upp hälften av oljan i en wok/stekpanna. Fräs vitlöken gyllenbrun, tillsätt köttet och fräs under omrörning tills det ändrat färg. Tillsätt grönsakerna och låt dem fräsa under omrörning i några minuter. Smaka av med soja, salt och peppar. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.