- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Jättegod fläskfilégryta att bjuda på. Väldigt enkel att laga då den sköter sig själv.
Instruktioner
- Börja med att ställa ugnen på 200°.
- Putsa fläskfilén från hinnor och skär sedan ut lagom stora biffar och banka dem platta.
- Vänd dem i ägg och mjöl och stek dem sedan tills de får en fin yta. Lägg dem därefter i ugnsform och in i ugnen som håller på att bli varm.
- Häll i grädden i stekjärnet och i med färskosten och låt den smälta. Därefter smakar man av med dijonsenap efter egen smak. Salt och peppar efter hur man vill. Låt koka upp.
- Häll ner såsen över fläskfiléerna och skiva champinjoner och lägg över. In i ugnen i ca 30 min.
- Servera med pasta, ris eller kroketter och en kall sallad.
Publicerat den
30 maj 2009
Liknande recept
Skriv kommentar