Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i ost och senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa bort hinnor och fett från köttet. Skär köttet i skivor. Skala och hacka löken och vitlöken. Tärna paprikan. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
  2. Vispa ihop grädde, vin, lök, fond och senap i en gryta. Låt koka upp under vispning. Lägg över köttet i grytan. Låt köttet koka i såsen 3-5 minuter. Ta grytan från värmen. Rör i osten. Strö gärna över hackad persilja. Servera med kokt ris och grönsaker.
  3. (Går lika bra med kokt potatis).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.