Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med apelsin- och whiskykryddad sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fint vid festliga tillfällen.....

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filén, skär i skivor, cirka 1 cm tjocka. Salta och peppra och strö över lite fryst persilja. Stek köttet några minuter per sida så att det får fin färg. Häll honungen i pannan och låt puttra i några minuter. Häll på grädde, whisky, soja och pressa i saften av en apelsin. Småkoka i 5–10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.