Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med gnocchi och tomatsås.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Här får du hela rätten på en gång...nytt och spännande!

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filén och krydda med salt och peppar. Bryn runtom i matfett. Krydda med oregano och stek klart i ugn 175 grader. Pressa potatisen och rör i ägg och ost. Rör i mjöl tills degen inte klibbar längre. Smaka av med salt och peppar. Rulla ut 1 cm tjocka rullar på mjölat bord. Skär på snedden i ½ cm tjocka skivor. Lägg gnocchin i kokande saltat vatten. Koka tills de flyter upp, ca 5 min. Ta upp med hålslev och låt rinna av. Stek eventueltt gnocchin i matfett. Skala och hacka lök och vitlök. Lägg i en gryta tillsammans med tomater, olja och örter. Koka ihop i 10 min. Smaka av med salt, peppar och socker. Skiva filén och servera med gnocchi och tomatsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.