Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med svamp- och balsamicosås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lyxig men enkel variant på fläskfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor samt skiva champinjonerna.
  2. Salta och peppra köttet precis innan tillagningen. Stek sedan tillsammans med svampen i 1 ½min per sida på hög värme. Ta sedan ur köttet och lägg upp på ett ugnssäkert fat och värmehåll i mitten av ugnen på 100 grader till servering sker.
  3. Slå snabbt i grädden i pannan tillsammans med dijonsenap och balsamvinäger och klipp eventuellt i lite vildtimjan i såsen.
  4. Koka upp och servera sedan tillsammans med fläskfilén och pressad potatis. Dekorera med en timjankvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.