Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med svamp och grönpeppar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fick till den här rätten en fredag kväll. Familjen tyckte det va jättegott. Enkelt, och går fort. Smaklig måltid! =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek svampen, salta och peppra, tillsätt lök och paprika. Blanda i grädde, mjölk och såspulver, färga med soja.
  2. Skiva filén och stek den. Lägg köttskivorna i en form och häll såsen över. Strö över riven ost. Gratinera i 15-20 min i 225 grader.
  3. Servera med hasselbackspotatis och haricots verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.