Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé pirri-pirri

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ytterligare ett gott och enkelt tips till fredagsmys

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fillén och skär den i större bitar.
  2. Bryn fillébitarna i olja och smör med salt och peppar, lite i taget häll över på en gryta Skala och hacka löken, bryn den mjuk häll på chilisås och tomatpurén så det får lite färg, häll över i grytan. Slå på grädden och pirri-pirri såsen och koka ihop. Servera med färsk grön ravioli fyllda med ost och basilika samt en grönsallad och bröd, rött vin från chianti. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.