Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé under bearnaisetäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppa formen med en härlig bearnaise som du lagar själv. Naturligtvis går det bra att använda färdig sås. Bearnaisesåsen ligger på ett eget recept, "hemlagad bearnaise".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén från hinnor. Krydda och stek gyllenbrun runtom. Efterstek i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter.
  2. Skala och skär rotfrukterna i mindre bitar. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek rotfruktsbitarna tills de får färg. Salta och peppra.
  3. Gör gearnaisen enligt anvisningen på förpackningen. Eller gör din egen, se annat recept.
  4. Lägg rotfrukterna i en eldfast form och skär upp filénovanpå. Fördela bearnaisen över och gratinera på 175 grader i ca 15 minuter. Passa så att såsen inte blir för brun. Servera med sallad och nykokta haricot verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.