Toppa formen med en härlig bearnaise som du lagar själv. Naturligtvis går det bra att använda färdig sås. Bearnaisesåsen ligger på ett eget recept, "hemlagad bearnaise".
Instruktioner
- Putsa filén från hinnor. Krydda och stek gyllenbrun runtom. Efterstek i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter.
- Skala och skär rotfrukterna i mindre bitar. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek rotfruktsbitarna tills de får färg. Salta och peppra.
- Gör gearnaisen enligt anvisningen på förpackningen. Eller gör din egen, se annat recept.
- Lägg rotfrukterna i en eldfast form och skär upp filénovanpå. Fördela bearnaisen över och gratinera på 175 grader i ca 15 minuter. Passa så att såsen inte blir för brun. Servera med sallad och nykokta haricot verts.
Publicerat den
1 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar