Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilépanna

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En riktigt god och enkel fläskfilérätt.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa fläskfilén, skär i 1-2 cm tjocka skivor. Hetta upp stekpannan, stek fläskfilén i smöret några minuter på varje sida så de får fin färg, salta. Lägg köttet på ett fat. Skär limen och pressa ur saften. Blanda limesaft, vatten, crème fraiche, kalvfond, sambal oelek, soja & honung i stekpannan. Vispa tills det kokar upp, låt småkoka 5-8 min. Häll såsen över köttet. Servera med kokt potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.