Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilépanna med paprika och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mm såå gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filéen i skivor . Hetta upp en stekpanna och stek hälften av skivorna i taget. Stek dem i ca 3 minuter per sida så de får fin stekyta de behöver inte bli genomstekta. Lägg över dem på ett fat.
  2. Strimla paprika och skiva champinjonerna.Stek några minuter. Häll på créme fraiche, paprikapulver, tomatpuré, chilipeppar och rör om. Lägg på fläskfilébitarna och låt allt puttra ca 10 minuter. Rör om då och då.
  3. Skär eller klipp bacon i mindre bitar och lägg i. Låt puttra ytterligare ca 5 minuter. Rör om då och då. Servera!
  4. Ris eller pressad potatis med en sallad smakar gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.