Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfiléspett med pepprig mangokräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mango chutney ger krämen en automatisk och aningen pepprig smak. Den finns att köpa på burk i olika styrkor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär fläskfilén i bitar, ca 2x2 cm. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skär löken i bitar. Se till att alla bitarna är lika stora.
  2. Lägg kött, paprika och lök i en bunke. Salta och peppra och blanda med örter och olja. Blanda crème fraiche, chutney och olja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Trä upp kött, paprika och lök på 8 blötlagda grillspett av trä. Stek spetten runt om i omgångar i en stekpanna ca 10 minuter. Eller grilla på utegrillen. Servera med krämen och kokt potatis, ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.