Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkarré med kålsallad och krossade jordnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att använda hela salladsblad att servera i ger ett fräscht intryck. Jordnötterna bidrar med sälta och krispighet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningens anvisning. Strimla vitkål och skalad rödlök. Skala och finhacka ingefära. Krossa jordnötterna i en mortel.
  2. Stek eller grilla fläskkarrén i het grillstekpanna ca 3 minuter per sida. Krydda med salt och peppar. Ta upp och låt vila.
  3. Stek vitkål, rödlök och ingefära tills de blir mjuka.
  4. Lägg isbergssalladsblad i botten på djupa skålar. Fyll på med ris, kålfräs och fläskkarré. Strö på de krossade jordnötterna och ringla över sweet chili.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.