Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkotlett med rosmarin och apelsin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt god middag som passar både till vardags och fest

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra kotletterna, bryn dem snabbt på båda sidorna i oljan eller smöret tillsammans med den hackade rosmarinen. Låt steka i 2.3 min. Vispa ur pannan med buljong och rör från botten så att alla smaker kommer med. Skrubba apelsinen väl, riv lite av skalet på rivjärnets fina sida och pressa ur en del av saften. Blanda saften och skalet i buljongen, häll i grädde och låt det koka ihop några minuter. Servera med kokt ris eller potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.