- Serverar: 2 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Tog vad jag hade hemma och provade detta.
Chilin har jag odlat själv men det går med den i affären också.
Instruktioner
- Börja med att mortla peppar, limeblad, chilipulver, senapsfrön, spiskumin och lagerblad.
Hacka vitlök, ingefära och chili och mixa detta med tomatpuré, yoghurt och ketchup till en pasta.
- Krydda kottletterna med salt och klappa in det i köttet.
- Hetta upp en panna eller gjutjärngryta med olja och häll i de torra kryddorna och låt senapsfröna knäppa en stund.
- Lägg på köttet och låt bryna hastigt på båda sidorna, slå på de krossade tomaterna.
Slå på vitlökspastan och sänk vämen till låg hetta.
Koka under lock i en och en halvtimme.
- Jag tänker äta detta med ris men varför inte potatis eller pasta.
- Nu får vi hoppas detta blir gott.
Publicerat den
5 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar