Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flip-flop green chili flap jacks

 
Skriv ut

En amerikansk jättegod dessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Vispa ihop ägg, mjölk, smör och honung för sig. Tillsätt äggvispet till mjölblandningen och rör ihop till en jämn smet. Blanda slutligen i blåbär och green chili.
  2. Stek flap jacks med lite smör i en plättlagg eller liten stekpanna på svag värme, 1-2 minuter på varje sida.
  3. Servera som dessert med lönnsirap.
  4. Tips: Du kan lätt ersätta blåbären mot majs så får du en lunchrätt, servera den då med lönnsirap och knaperstekt bacon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.