Här är ett recept som många har frågat om.
Jag har tittat lite på forum och gjort ett recept.
Är det någon som vill ändra något eller tillägga så gör det gärna.
Till Tårtor, bakelser, i skål eller i rulltårta,
Instruktioner
- Häll i allt i en kastrull och sätt plattan på 2 till 4.
Om det börjar koka så har ni ner värmen!
Rör om så inget fastnar i bottnen och övervaka hela tiden. När ”soppan” är helt och hållet slät och inte har några klumpar i sig så är den klar.
Ställ in ”soppan” i kylskåpet MINST 6 timmar.
Jag brukar låta det stå över natten.
Sen så vispar ni ihop det.
Fluffet med choklad brukar bli konsistensen av vanlig grädde och gelatingodis brukar bli konsistensen av en tjock kräm (så ta det lugnt med vispen).
- Om det är någon som vill ändra lite i receptet så godtar jag det gärna, det är så många som frågar om detta så om vi hjälps åt så blir detta ett bra recept.
Publicerat den
21 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Fungerar jättebra med after eight också!
Tack för en lättolkad och bra arbetsbeskrivning! Jag har provat att göra 4 sorters fluffer utifrån din arbetsbeskrivning, fast med andra smaker. Jag utgick ifrån de proportioner du skrivit ovan, men delade ingredienserna med tre (bra vid provsmakning). En sats räckte till att spritsa 4-5 cupcakes. 1 dl grädde Toblerone (2 st bitar från ett 400 g paket), eller After Eight (6 bitar), eller Marabou Apelsinkrokant (7 bitar från en 200 g kaka), eller Japp (en dubbeljapp)
Super bra tårtfyllning! Tack för ett bra recept och inspiration till tårtfyllning
Super bra tårtfyllning! Tack för ett bra recept och inspiration till tårtfyllning
Kanonbra fyllning i tårtor. Bra recept, lätt att göra och bra resultat. Uppskattat av både den som gör den och de som äter tårtan..
Hej! Ska jag bara ha denna fluff som fyllning? Eller kan man ha olika fyllningar ? Nybörjare så tacksam för tips:) Anna
Oj vilka smarriga "fluff"-tips!! Kanonbra!! Har du provat med geléhallon? Något tips och har du haft det i tårta? Med vänlig hälsning Eva