Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förenklade tiramisúrutor

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Mina enka tiramisúrutor är lätta att göra och rutorna får strykande åtgång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på ströbrödet. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Smaksätt med essens eller Kahlua. Grädda kakan i 25-40 minuter längst ned i ugnen.
  3. Topping: Lös upp espressopulvret i det varma vattnet. Rör ihop alla ingredienserna till slät massa, och smaksätt med espresso och essens/konjak.
  4. Då kakan svalnat, bred ut toppingen över den, och pudra över kakao.
  5. Skär upp i rutor och servera en klick vispad grädde till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.