Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsch gurksallad

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

God sallad som passar både till varm mat som för sig själv, tillsammans med ett gott brytbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär den skalade gurkan med osthyvel i tunna skivor. Låt gurkskivorna rinna av en stund i ett durkslag.
  2. Blanda ihop dressingen. Skeda lite dressing i botten på en salladskål och vicka runt den upp mot skålens sidor.
  3. I med gurksivorna, paprikan och löken i salladskålen och blanda runt. Tillsätt mer dressing efter behag. Drösa över smulad fetaost om du känner för det. Ställ in salladen i kylen en stund innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.