Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk kalops

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Mycket god gryta

Ingredienser

Instruktioner

Skrapa och skölj morötterna. Skär dem i ½ cm tjocka skivor. Skala löken. Skär köttet i bitar och krydda det. Bryn köttet. Strö mjölet över köttet. Tillsätt därefter vatten och ärtspad, tomatpurèn och soya. Häll i morötter och lök. Koka i 2 timmar, sen häll i ärtorna, värm och servera med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.