- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Enkelt att göra men känns väldigt festlig!
Instruktioner
- Koka upp potatisen tills den nästan är färdig. Hacka lök, paprika, örter och vitlök. Tärna även kycklingen.
- Ta fram en rejäl och stor stekpanna och fräs kycklingen tillsammans med löken. När kycklingen är genomfärdig så öser du ner potatisen i stekpannan tillsammans med kycklingen och löken. Låt fräsa tillsammans.
- Efter någon minut öses crème fraichen, matgrädden och även örterna, vitlöken och paprikan ner i stekpannan. Du kan också klicka i dijonsenapen.
- Låt puttra på medelvärme tills dess att potatisen känns genomfärdig och allt blivit varmt.
Måtten är ungefärliga och maten bör smakas av och smaksättas efter egen smak!
Publicerat den
15 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar