Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk paella

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkelt att göra men känns väldigt festlig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp potatisen tills den nästan är färdig. Hacka lök, paprika, örter och vitlök. Tärna även kycklingen.
  2. Ta fram en rejäl och stor stekpanna och fräs kycklingen tillsammans med löken. När kycklingen är genomfärdig så öser du ner potatisen i stekpannan tillsammans med kycklingen och löken. Låt fräsa tillsammans.
  3. Efter någon minut öses crème fraichen, matgrädden och även örterna, vitlöken och paprikan ner i stekpannan. Du kan också klicka i dijonsenapen.
  4. Låt puttra på medelvärme tills dess att potatisen känns genomfärdig och allt blivit varmt. Måtten är ungefärliga och maten bör smakas av och smaksättas efter egen smak!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.