Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

FRANSK SENAPSKANIN

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

enkelt och lätt

Ingredienser

Instruktioner

Dela kaninen i portionsbitar. Sätt ugnen på 225º. Blanda samman senap, timjan, olja och salt. Bred blandningen på köttbitarna och lägg dem på ett ungssäkert fat. Stek köttet i ugnen omkring en timme. Skulle det se torrt ut i formen späd med lite buljong. Servera direkt från ugnen med potatismos och kokta grönsaker t.ex. gröna bönor eller brysselkål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.